reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Bochnia
0.4°C
wschód słońca: 07:02
zachód słońca: 15:47
Koronawirus
małopolskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Bochni

kiedy
2024-12-15 18:00
miejsce
Hala Widowiskowo-Sportowa,...
wstęp biletowany
kiedy
2025-01-24 17:30
miejsce
Oratorium Św. Kingi, Bochnia, Plac...
wstęp biletowany
kiedy
2025-03-22 17:00
miejsce
Hala Widowiskowo-Sportowa,...
wstęp biletowany